Näytteilleasettajat

Katso näyttelyalueen kartta
Aarre-lehti, os A2

Aarre – Lehti metsästä.
www.aarrelehti.fi

AccelBit Oy, os C6

Metsävarapalvelussamme yhdistyvät Karttaselaimen huipputarkat ja ajantasaiset kartta-aineistot sekä Metsäkeskuksen avoimet metsävaratiedot koko Suomesta. Katso lisää sivuiltamme: www.karttaselain.fi/metsavara

Bitcomp Oy, os F1

LeafPoint -metsäjärjestelmä:  Toimivin – Modernein – Jatkuvasti kehittyvä – Kotimainen
www.leafpoint.fi

Fin Forelia, os D1

Fin Forelia Oy on edelläkävijä metsäpuiden taimien tuottamisessa. Täysin kotimainen – yksityinen – yhtiö on alan suurin toimija Suomessa. Tuotamme metsäpuun taimia sopimuskumppaneidemme ja metsänomistajien käyttöön noin 50 miljoonaa tainta vuodessa. Taimet kasvatetaan neljällä taimitarhalla, jotka sijoittuvat maantieteellisesti ympäri Suomen, mikä mahdollistaa valtakunnallisen toimintamallimme. Tervetuloa osastollemme!
www.finforelia.fi

Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry, os B5

Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry (KMY) on alueellisten PEFC-ryhmäsertifikaattien haltija Suomessa. KMY edistää kestävää metsänhoitoa ja metsätaloutta Suomessa sekä kehittää metsäsertifioinnin käyttöä.
http://kestavametsa.fi/

Kuutio, os C9
Maaseudun Tulevaisuus, os A2

Maaseudun Tulevaisuus – Tavataan joka päivä. MT.FI
www.mt.fi

Mellanå Plant Ab Oy, os B1

Tuotamme vuosittain n. 20 miljoonaa Kuusen, Männyn ja Rauduskoivun tainta Kristiinankaupungissa. Kaikki taimet ovat pakkasvarastoituja. Kaikki kuusentaimet lyhytpäiväkäsitellään. Markkina-alueemme on koko Suomi ja taimikauppamme perustuu tukkumyyntiin ja pitkäaikaisiin sopimuksiin.
www.mellanaplant.fi

Metsien Suomi -hanke, os C7

Metsien Suomi on metsäalan yhteinen viestintähanke. Metsien Suomi näkyy suurelle yleisölle toukokuussa 2020, kun TV-, radio- ja ulkomainoskampanjat alkavat. Kampanja herättää huomaamaan,  että metsät ovat meillä Suomessa kaikessa mukana.  Se kertoo metsien käytön kestävyydestä ja käytön tarjoamista ratkaisuista.
Kutsumme sinut, metsäalan tulevaisuuden tekijä,  mukaan vahvistamaan kampanjan viestiä.  Käväise Metsien Suomi -standillä C7  kuulemassa lisää!
www.metsiensuomi.fi

Metsälehti, os C12
Mhy Tili, os C3

Mhy Tili Oy:n omistaa MHYP ja 15 Mhy:tä ja sen toimialana on taloushallinnon palvelukeskustoiminta (kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu).  Yhtiö tuottaa ja kehittää monipuolisia sähköisiä taloushallinnon palveluita metsänhoitoyhdistyksille ja heidän omistamilleen osakeyhtiöille. Kehittämisen lisäksi yhtiön tavoitteena on Mhy:iden taloushallinnon prosessien yhtenäistäminen. Palveluita tuotamme Accountor Finagon monipuolisilla ohjelmistoilla.

Oiva-jäsenpalvelut, os. C4
Op Osuuskunta, os C13
PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry, os B5

PEFC on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa. PEFC-sertifiointi asettaa vaatimuksia metsänhoidolle ja tarjoaa käytännöt puuraaka-aineen ja puutuotteiden toimitusketjujen vastuullisuuden osoittamiseen.  www.pefc.fi

PiiMega Oy, os F1

LeafPoint -metsäjärjestelmä:  Toimivin – Modernein – Jatkuvasti kehittyvä – Kotimainen
www.leafpoint.fi

Pohjan Taimi Oy, os. C11

Pohjan Taimi kasvattaa metsäpuiden taimia metsänviljelyyn. Myymme metsäpuiden siemeniä ja tarjoamme kokonaisvaltaista siemenhuoltoa karistuksesta toimitukseen. Tuotamme istutuspalvelua ja taimikonhoitoa läpi koko Suomen.
www.pohjantaimi.fi

Risutec Oy, os D3
Siemen Forelia Oy, os B4
Skogsplantor, os B3
Suomen Asiakastieto Oy, os D2

Suomen Asiakastiedon Kiinteistötietopalveluiden kautta saat kattavat tiedot ja karttapalvelut kiinteistöistä sekä voit hakea kätevästi kaikki pakolliset asiakirjat kiinteistöistä. Palvelussa voit myös tarkistaa asiakkaiden talous- ja taustatiedot sekä valvoa tauotta asiakkaittesi maksukäyttäytymisessä ja taloudellisessa asemassa tapahtuvia muutoksia.
Asiakastieto on kehittänyt myös palvelun, jonka avulla on helppo sähköistää kiinteistöjen kauppasopimukset.
Palvelu vähentää manuaalisen työn vaiheita sekä nopeuttaa ja tuo luotettavuutta sopimusten tekemiseen.
Tule tapaamaan meitä MHY-päiville, niin kerromme mielellämme palveluista lisää
www.asiakastieto.fi

Suomen Metsäsäätiö sr, os C1

Suomen Metsäsäätiö on suomalaisen puun puolestapuhuja. Olemme metsänomistajien, puunostajien ja muun metsäalan yhteistyötaho.
Rahoitamme monipuolisia hankkeita, jotka tukevat metsäelinkeinon elinvoimaisuutta ja jotka auttavat löytämään puusta ja metsistä yhä uusia mahdollisuuksia.
www.metsasaatio.fi

Tapio, os C12

Tapio on metsäluonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Metsälehti ja Karttakeskus.
Tapio rakentaa parhaillaan yhdessä Simosolin kanssa eTapio -sovellusta. eTapio on ensimmäinen metsänomistajalle suunnattu päätöksentekoa tukeva sovellus. Se ottaa huomioon metsänomistajan taloudelliset, hiileen ja luontoarvoihin liittyvät tavoitteet. Sovelluksen avulla voidaan aivan uudella tavalla toteuttaa metsänomistajan ja metsäammattilaisen välistä kommunikointia esimerkiksi puukauppaan ja metsänhoitotöihin liittyen.
www.tapio.fi

Trimble Forestry, os. E1

Trimble Forestryn CONNECTED FOREST™ -tuoteperhe kattaa maa- ja metsäomaisuuden hallinnan ja puunhankinnan ratkaisut. Ratkaisujemme avulla organisaatio voi analysoida toimintavaihtoehtoja ja allokoida resursseja optimaalisesti, seurata toimintaa ja tarjota johdolle ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi.
https://forestry.trimble.com/

TTS Työtehoseura, os. A1

TTS Työtehoseura esittelee Metsänomistajan Talouskoulu -konseptia, jonka kehitimme yhdessä mhy Päijät-Hämeen kanssa. Toteutamme koulutuksia yhteistyössä paikallisten metsänhoitoyhdistysten kanssa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla 2019-2021. Tule myös kuulemaan TTS Työtehoseuran johtamis- ja tuottavuusvalmennuksista, sekä tutustumaan laajaan metsäalan hankekantaamme!
www.tts.fi

Yara Suomi, os  B2

Yara tuottaa ratkaisuja kestävään maa- ja metsätalouteen. Tasapainoinen lannoitus on metsien elinvoimaisuuden ja hyvän kasvun perusedellytyksiä. Lannoituksen vaikutusaika on 6–8 vuotta ja lisäkasvu on tyypillisesti 15–20 mottia hehtaarille. Tämä tarkoittaa noin 15 prosentin vuotuista sisäistä korkoa lannoitusinvestoinnille, kun investointi koostuu lannoite- ja levityskustannuksista.
https://www.yara.fi/lannoitus/metsa/