Ajankohtaista

Valtakunnalliset MHY-päivät Jyväskylän Paviljongissa 19.–20.3.2020

AJANKOHTAISTA

12.3.2020

Valitettavasti joudumme kovan koronapaineen ja sen myötä tulleiden peruutusten alla siirtämään MHY-päivien järjestämistä eteenpäin.
Jyväskylän osalta ensi viikolle 19.-20.3. aiottu MHY-päivät-tapahtuma on siis peruutettu.
Tavoitteena on, että tapahtuma järjestetään, mutta noin vuoden päästä, jolloin maailma toivottavasti näyttää paremmalta.
Jatkosuunnitelmien osalta lähetämme infoa, kun uusia päätöksiä on tehty.

10.3.2020
Seuraamme koronavirustilannetta – rajoituksiin ei vielä tarvetta

Viimeaikaisten koronavirus-uutisten pohjalta:

• Jos olette (tai lähipiirinne) parin-kolmen viime viikon aikana palanneet sellaisilta tartunta-alueilta Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa, sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio, pyydämme, että pidättäydyt osallistumasta. Samoin, jos itselläsi on oireita, jotka voisivat liittyä korona-tartuntaan. (Tilannetta arvioidaan kuitenkin jatkuvasti.)

• Itse paikan päällä pidättäydymme kättelyistä ja halauksista ja hoidamme muutenkin käsihygienian hyvin. Noudatamme myös yskimisestä ja aivastelusta annettuja ohjeita. Tutkimuksetkin osoittavat, että perusteellinen käsien saippuapesu toimii parhaiten. Jos paikan päällä tunnet itselläsi oireita, jotka huolestuttavat, ota yhteys tapahtuman henkilökuntaan.

Tutustu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Ohjeeseen käsienpesusta ja yskimisestä.

Tämänhetkisen tiedon perusteella kuitenkin MHY-päivät järjestetään. Viranomaistiedon perusteella ainakaan toistaiseksi ei yleisötilaisuuksia ole tarvetta peruuttaa. Seuraamme toki tilanteen kehittymistä.

 

Peruutusehdot:
HUOM! Peruutukset mahdollisia 28.2. saakka. Sen jälkeen estyneen osallistujan tilalle voi vaihtaa toisen henkilön.

Tapahtuma on lähes täynnä ja ilmoittautumislomake on suljettu. Kysy paikkoja sähköpostilla: marketta.karivuo(at)globex.fi